Business Green is onafhankelijk van leveranciers en daardoor kunnen we u het grootste assortiment potten en planten aanbieden. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u een keuze maken uit hydrocultuur, semi-hydrocultuur en aardecultuur. Business Green heeft een groot assortiment potten en planten waaruit u kunt kiezen. Wij zullen uw wensen met ons advies samen voegen en met een op maat gemaakt voorstel komen.

Hydrocultuur

De planten die Business Green hierbij gebruikt zijn op basis van de hydrocultuurtechniek. Dit is een techniek waarbij planten groeien op een bruinrode gebakken kleikorrel. Dit geeft vele voordelen qua onderhoud en het geeft de planten bovendien een langere levensduur bij een minimale verzorging. Tegenwoordig zijn er velen soorten korrels op de markt gebracht in allerlei vormen, kleuren en maten. Als u toch liever aarde in de potten terug ziet, is semihydrocultuur een optie voor u. Bij deze techniek plaatsen wij onder in de plantenbak een reservoir met kleikorrels. De bak wordt verder opgevuld met potgrond. Zo is uw plant een aardeplant, met alle gemakken van hydrocultuur.

Gezonde werkomgeving

De planten die wij leveren zijn niet alleen mooi, representatief en sfeervol. Ze hebben ook nog eens een positief effect op de gezondheid van uw personeel. De aanwezigheid van planten verlaagt namelijk blijvend het ziekteverzuim binnen uw bedrijf. Onderzoek in een Noors ziekenhuis gaf zelfs een daling aan van zestig procent! Onderzoeken tonen ook aan dat werknemers geconcentreerder werken in een groene omgeving en minder stress ervaren. Dit geeft een prettige werksfeer en een hogere productiviteit. Ook klachten als moeheid, hoofdpijn, hoesten en irritatie aan de ogen kwamen minder voor. Kantoorbeplanting is dus meer dan een mooie binnenkomer.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 666 5826 of u kunt een bericht achter laten op ons Contact formulier.

© 2001 - 2018 Business Green kantoorbeplanting | Telefoonnummer: 030 666 5826 | Email: info@businessgreen.nl