Groene vingers in de genen – ja, die hebben we. We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. De enthousiaste vakmensen van Business Green maken met plezier uw werkomgeving een stukje groener en mooier.. Wat niet alleen een fijne werkplek oplevert, maar ook een gezondere omgeving voor u en uw collega’s. Hierbij is kwaliteit een must, persoonlijk contact een gegeven en is luisteren naar uw wensen en duurzaam ondernemen vanzelfsprekend.
 
In de afgelopen twintig jaar hebben we veel kantoren – door heel Nederland, klein en groot – vanbinnen mogen inrichten met mooie interieurplanten en verticale groenwanden. Maar ook buiten laten we niet onaangeraakt; uw bedrijfstuin is bij ons in goede handen. Als we uw dromen hebben vertaald in een groenplan, zullen we beginnen met het vakkundig plaatsen van de planten. En vergeet ook de nazorg niet: het onderhouden en verzorgen van uw planten is minstens zo belangrijk.
 
Branchevereniging VHG
Wat we bij Business Green waardevol vinden? Uiteraard kwaliteit. We zijn aangesloten bij de branchevereniging VHG, een vereniging voor hoveniers, groenvoorzieners, boomspecialisten, dak- en gevelbegroeners, en interieurbeplanters. De normen en kwaliteitseisen die de VHG stelt, zijn voor ons de minimale standaard en doorgaans gaan we nog een stap verder. Al onze medewerkers beschikken over diploma’s en scholen zich regelmatig bij voor up-to-date vakkennis van nieuwe technieken.
 
Maatschappelijk verantwoord
Duurzaam en verantwoord ondernemen is voor ons vanzelfsprekend. We kijken niet alleen naar de huidige gevolgen voor mens en milieu, maar ook naar de gevolgen voor de toekomst. Daarnaast bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek aan binnen onze organisatie. We helpen ze zo een nieuwe kickstart te geven aan hun carrière. Dat betekent uiteraard niet dat we aan kwaliteit inleveren; deze tot op het bot gemotiveerde mensen gaan onder de juiste begeleiding aan het werk. Als we bij u aan de slag gaan, geeft u deze mensen dus indirect een kans om terug te keren in de arbeidsmarkt. Dat geeft een goed gevoel, toch?

Voor meer informatie, een afspraak of een offerte kunt u ons bereiken
via 030 666 5826 of vul het contactformulier in

© 2001 - 2018 Business Green kantoorbeplanting | Telefoonnummer: 030 666 5826 | Email: info@businessgreen.nl