Hieronder kunt u een indruk krijgen van de potten die Businessgreen kan leveren. Dit is echter een selectie van het gehele assortiment. De potten zijn ingedeeld op het soort materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Hieruit zijn 5 series ontstaan: Natural Syntethics Ceramics Metal Outdoor De potten zijn te bekijken in een foto slide. Als u een foto serie geopende heeft, kunt u met de muis op de foto gaan staan (zonder te klikken). Hierdoor verschijnt de naam van de desbetreffende pot in beeld.

Naturel

In deze serie staan de natuurlijke producten centraal. In elk van deze potten komt u een product vanuit de natuur tegen.


Synthetics

De potten in deze serie zijn stuk voor stuk gemaakt van kunststof. De potten zijn vaak in veel verschillende kleuren leverbaar (niet alle kleuren staan op de foto's vermeld!)


Ceramics

Deze potten zijn gemaakt van keramiek. Ze zijn in vele soorten en maten te bestellen. Hieronder staan 2 collecties afgebeeld. Klik op de foto's om de serie te bekijken.


Metal

De hoofdgroep metaal geeft een tijdloos assosrtiment van roestvaststaal, staal en aluminium. Design en kwaliteit staat in deze groep bovenaan. Veel van deze metalen bakken zijn dan ook zeer geschikt voor het exterieur.


Outdoor

Zoals de naam al doet vermoeden zijn deze bakken voornamelijk voor buiten geschikt. De meest gebruikte materialen zijn roestvaststaal, hout, zink en aluminium.Meer weten? Stuur ons een bericht Offerte aanvragen Wij zijn bereikbaar op: 030 666 5826


Exotic Greenwall

Nieuw in het assortiment: de exotic Greenwall. Zowel als entreevuller als in mobiele opstelling te verkrijgen.

Busniness Green Exotic Green Wall from Business Green on Vimeo.