Business Green is onafhankelijk van leveranciers en daardoor kunnen we u het grootste assortiment potten en planten aanbieden. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunt u een keuze maken uit hydrocultuur, semi-hydrocultuur en aardecultuur.

Wat is Hydrocultuur?

Hydrocultuur is een techniek waarbij de planten gekweekt worden op gebakken kleikorrels. Dit heeft veel voordelen op het gebied van onderhoud. Bovendien geeft het de planten een langere levensduur bij minimale verzorging. Mocht de aanblik van aarde toch de voorkeur hebben, dan is semi-hydrocultuur een goede optie voor u. Bij semi-hydrocultuur wordt er een waterreservoir onderin de plantenbak gemaakt en de plantenbak wordt verder opgevuld met aarde. Zo creëert u plantenarrangementen op basis van aarde, met alle gemakken van hydrocultuur.

Soorten hydrokorrels

In de interieurbeplanting kennen we vele soorten korrels en stenen om de planten in te laten aarden. Onderstaand een greep uit alle mogelijkheden:Meer weten? Stuur ons een bericht Offerte aanvragen Wij zijn bereikbaar op: 030 666 5826


Exotic Greenwall

Nieuw in het assortiment: de exotic Greenwall. Zowel als entreevuller als in mobiele opstelling te verkrijgen.

Busniness Green Exotic Green Wall from Business Green on Vimeo.